Om Os

Gunnvør og Metteliva

Veninder gennem femten år. Vi mødtes i København i 00'erne, hvor vi arbejdede sammen til fester og events, og havde det sjovt. Så blev vi seriøse, rejste Verden rundt, fik uddannelser og børn. Gennem tiden har vi hver især boet i Genève, Paris, New York, LA, Hua Hin, Stavanger og Accra i Ghana. I dag, ti år senere, er vi begge i København. Gravide. Enige om at mødre fortjener forkælelse. Derfor denne shop, hvor vi har lavet vores egen lille kollektion af vores yndlingsprodukter fra hele Verden.

I vores øjne er mødre de sejeste skabninger. De sætter altid deres børn først, elsker dem med hud og hår, har dem i tankerne, hvor de end går og står. Vi har fokus på mor, fordi vi ved, at hun altid har fokus på andre end sig selv. 

Idéen er født ud af kærlighed og dyb respekt for alle mødre: kommende mødre, nybagte mødre, småbørns-mødre, teenage-mødre, bedstemødre. Alle fortjener forkælelse. Mødre sørger for, at deres børn får, hvad de har brug for - vi er her for at sørge for, at mødre også får, hvad de fortjener. Den helt rette mængde luksus, som sikrer at moren kan være den bedste version af sig selv. 

Mission

Spoilmommy.com er en hyldest til alle mødre verden rundt. Vi støtter lokalt mødre i Ghana, som syer vores lækre kimonoer. Vi sørger for, at de arbejder under ordentlige vilkår, og at de får en ordentlig løn for deres arbejde. 

Spoilmommy er din go-to-shop, når du som mor vil forkæle dig selv, eller hvis du kender en mor, der har brug for lidt luksus - din søster, kæreste, kone, veninde, datter eller kollega. Vores mission er at forkæle alle mødre med lækre produkter og hjemme-behandlinger. Bestil os for eksempel til din mødregruppe.

Hovedproduktet er vores Spoil Boxes - den oplagte gaveæske til en gravid eller nybagt mor. I stedet for at give hende en buket blomster (som hun sikkert glemmer på hospitalet alligevel), opfordrer vi dig til at give hende noget til sig selv. Og dermed minde hende om, at hun er lige så vigtig som hendes baby. 

PS. Der findes naturligvis også mange seje fædre - og det er muligt, at vi på et senere tidspunkt udvider med spoildaddy-produkter. Men først mødrene :) 

Kontakt

Spoilmommy er et levende koncept, som udvikler sig i takt med kunder og partnere. Vi er altid interesserede i feedback. Send os en mail på hej[at]spoilmommy.com eller giv et kald på  2847-7405.